La două luni de la moartea patronului edy Spedition, cel mai mare transportator și-a cerut insolvenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două luni de când Alin Popa, 41 de ani, fondatorul şi principalul acţionar al transportatorului edy Spedition a murit într-un accident rutier, compania şi-a cerut insolvenţa, scrie „Ziarul Financiar".

Compania şi-a cerut insolvenţa la începutul acestei luni, potrivit datelor de pe site-ul Tribunalului Hunedoara. Administrator judiciar a fost desemnat firma de reorganizare, lichidare şi administrare Rovigo în data de 2 august 2012. Ulterior, în datele de 8 şi 10 august edy Internaţional Spedition a depus recurs.

Patronul firmei de transport Edy Spedition, milionarul Alin Popa, a murit într-un accident în Timiş. El a intrat într-un TIR

Compania edy Internaţional Spedition este cel mai mare transportator rutier de pe piaţa locală, cu o flotă de aproape 1.100 de camioane şi are un business anual de aproape 70 de milioane de euro.

Potrivit Registrului Comerţului, compania edy Internaţional Spedition are ca acţionari fondul de investiţii Westerham Holding BV cu 17,5% din acţiuni şi Edy Holding BV, cu 82,5% din acţiuni. Insolvenţa edy Internaţional Spedition a mai fost cerută şi de ING Bank în calitate de creditor pe data de 31 iulie, dosar în care este aşteptată o soluţie pe data de 4 septembrie anul curent.

Pe data de 16 august ING Bank a cerut insolvenţa şi firmei edy Logistics, divizia de logistică şi distribuţie a edy Group.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite