Doar un sfert din IMM-uri au site

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sondaj realizat de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România relevă faptul că peste 82% din companiile mici şi mijlocii au computere în dotare, dar numai 24,12% au un site propriu.Patronii

Un sondaj realizat de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România relevă faptul că peste 82% din companiile mici şi mijlocii au computere în dotare, dar numai 24,12% au un site propriu.
Patronii chestionaţi navighează pe Internet în proporţie de 70,14%, dar mai puţin de 63% dintre ei utilizează e-mailul şi celelalte servicii de tip poştă electronică. Dintre cele 1.306 firme chestionate, 12,4% au instalată o reţea internă de comunicare şI stocare a datelor (Intranet), şi 7,89 îşi realizează on-line achiziţiile şi vânzările. Interesant este că aproape 13% dintre societăţile chestionate nu utilizează nici una dintre tehnologiile informaţionale amintite mai sus. Mai mult de jumătate din întreprinderi navighează pe Internet pentru a comunica mai uşor cu partenerii şI a se informa în legătură cu mediul de afaceri.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite