Cum au reuşit doi milionari din Piteşti să-şi dubleze profitul în plină criză?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comesad, grupul de firme din Piteşti controlat de fraţii Virgil şi Nicolae Sorin Dumitru, a atins în 2011 un nivel record al profitului înregistrat, de 7,6 milioane de euro.

"În 2011 am atras clienţi noi, afacerile au crescut, dar am mărit şi productivitatea, prin implementarea unor tehnologii şi utilaje noi, datorită cărora ne-am diminuat costurile totale de producţie", a explicat pentru Forbes România, Virgil Dumitru. 

Comesad Ro SA, principala companie din grup, înfiinţată în 1993 realizează conducte pentru transportul produselor petroliere şi a gazelor, dar şi pentru alimentări cu apă. Petrom era, la jumătatea anului trecut, principalul client al companiei Comesad, cu o pondere de 70 % în total cifră de afaceri.

Practic, firma Comesad Ro, deţinută de fraţii Dumitru realizează la nivel naţional conductele prin care OMV (fosta Petrom) transportă ţiţeiul şi gazele naturale.  Este cunoscut faptul că Petrom realizează în această perioadă investiţii mari în infrastructură. Printre clienţii săi se mai numără şi Conpet sau Transgaz.

Află de pe forbes.ro mai multe despre afacerile şi averea fraţilor Dumitru

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite