Cum privesc gamerii români "cel de-al treilea diavol”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când mizezi pe o masă critică de fani, poţi să faci abstracţie de neajunsurile crizei. Sau, mai simplu spus, piaţa locală de jocuri va creşte cu peste 20% anul viitor.

Ameninţarea continuă pentru Sanctuary. Fantastica lume întunecată a fost salvată cu douăzeci de ani în urmă de câţiva eroi fără nume în Diablo II. Războinicii care au supravieţuit atacului armatelor Burning Hells au înnebunit din cauza numeroaselor chinuri pe care le-au suferit. Acum este nevoie de o nouă generaţie de eroi care să se confrunte cu forţele răului ce ameninţă din nou lumea Sanctuary.

Gamerii din România aşteaptă cu înfrigurare această nouă generaţie de eroi, care va apărea odată cu noul joc Diablo III. Deşi iniţial mulţi anticipau că Diablo III va fi lansat la sfârşitul lui 2011, de Sărbători, acesta va apărea de-abia în 2012. Mike Morhaime, CEO şi cofondator Blizzard, declară pe site-ul oficial al companiei că s-a muncit prea mult pentru acest joc pentru a nu veni cu o variantă fără cusur. De altfel, aşa justifică el amânarea lansării.

Cu toate că este unul din cele mai aşteptate jocuri, Diablo III este doar o piesă din puzzle-ul care va ridica piaţa locală de jocuri cu 20-25% anul viitor.

Vezi pe forbes.ro detalii despre piaţa de jocuri din România, gameri şi lansarea de noi jocuri

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite