Se vor da premii "Oscar" pentru brandurile româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub sloganul "Celebrating Local Brands, Celebrating Romania", se pregătesc primele "Oscaruri" pentru brandurile consacrate pe piaţa românească, anunţă organizaţia internaţională

Sub sloganul "Celebrating Local Brands, Celebrating Romania", se pregătesc primele "Oscaruri" pentru brandurile consacrate pe piaţa românească, anunţă organizaţia internaţională Superbrands.
Aceasta este o autoritate recunoscută pe plan mondial ca arbitru independent care evaluează şi oferă distincţii brandurilor naţionale şi internaţionale de succes. Partenerul ales de către organizaţia Superbrands pentru dezvoltarea proiectului în România este Agenţia BDR Associates, asociat exclusiv al grupului Hill&Knowlton. Conform metodologiei Superbrands, aplicată pretutindeni în lume, şi în România a fost constituit un consiliu de evaluare a brandurilor (Brand Council), care este format din 25 de personalităţi de calibru ale comunităţii de afaceri, experţi în marketing, manageri ai companiilor multinaţionale sau româneşti, precum şi personalităţi marcante ale societăţii româneşti. Până în prezent au fost nominalizate aproximativ 1.800 de branduri consacrate pe piaţa românească, evaluate pe criterii de reputaţie şi notorietate. Lista brandurilor care au primit statutul Superbrands va fi finalizată la sfârşitul lunii februarie. Fondată în anul 1995 în Marea Britanie, organizaţia internaţională Superbrands deţine birouri de reprezentanţă în peste 55 de ţări ale lumii.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite