„24”, cea mai premiată producţie TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aventurile lui Jack Bauer în lumea ameninţată de terorism le-au adus producătorilor şi actorului în rol principal, Jack Bauer, o cascadă de premii, inclusiv Globuri de Aur şi premii Emmy. În

Aventurile lui Jack Bauer în lumea ameninţată de terorism le-au adus producătorilor şi actorului în rol principal, Jack Bauer, o cascadă de premii, inclusiv Globuri de Aur şi premii Emmy. În total, la 7 ani după lansare, serialul a strâns nu mai puţin de 39 de premii şi alte 125 de nominalizări.

La Globurile de Aur, Kiefer Sutherland şi serialul „24” au fost nominalizaţi de multiple ori la categoriile „Cel mai bun actor într-un serial dramatic” şi respectiv „Cel mai bun serial dramatic”. Sutherland a luat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal în 2002, în timp ce serialul a fost apreciat ca fiind cel mai bun la categoria lui în 2004.

Cât despre premiile Emmy, serialul a primit 17 statuete aurite şi de trei ori mai multe nominalizări fie pentru talentul actorilor din serial, fie pentru regie sau scenariu, fie pentru atuurile tehnice ale producţiei. 

Vineri, DVD-ul cu serialul "24" se va vinde împreună cu ziarul “Adevărul”

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite