Oferte exotice pentru cei care vor să petreacă vacanţa de iarnă pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile nu i-au uitat nici pe cei cărora nu le place frigul, ofertele pentru pachete de Crăciun şi Revelion la malul mării fiind numeroase. Paralela 45 a pregătit un pachet în Thailanda, al cărui preţ este de 1.075 euro.

Pentru această sumă, clienţii beneficiază de şapte nopţi de cazare la un hotel de patru stele, transport cu avionul Bucureşti - Bankok - Bucureşti, transport de la aeroport la hotel, o excursie cu autocarul la Pattaza şi intrările la obiective turistice.
În Maroc, opt nopţi la hoteluri de patru stele din Casablanca, Marrakech şi Fez îi vor costa pe români 990 de euro, în preţ fiind incluse transportul cu avionul dus-întors şi transportul aeroport - hotel - aeroport, tururi şi vizite alături de un ghid local şi un însoţitor de grup român.
Pentru cei care îşi permit, ofertele speciale ale agenţiilor acoperă şi destinaţii precum Sri Lanka, Bali, Republica Dominicană, Cuba şi Mexic.
Grecia şi Bulgaria rămân însă preferatele românilor, chiar şi iarna. Pentru a sărbători Anul Nou la Salonic sau la Paralia Katerini, turiştii vor plăti pentru patru nopţi de cazare la un hotel de două stele de la 185 de euro de persoană. Mai mult, Neogen oferă reduceri pentru înscrierile timpurii (early booking) de 10 euro pentru rezervările făcute înainte de 20.11.2010 şi de 20 de euro pentru cele făcute până la 20.10.2010.
Pe litoralul bulgăresc, românii pot petrece Revelionul la Nisipurile de Aur pentru 224 de euro, cu cazare de trei nopţi la Hotelul Royal (trei stele) în regim all-inclusive.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite