Cine sunt miliardarii din Top 500 Forbes, deveniţi "moguli" în UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi oameni de afaceri importanţi, prezenţi în paginile Forbes Top 500 Miliardari, ocupă funcţii de conducere în cadrul UNPR. Forbes vă prezintă cine sunt aceştia, averea lor conform ultimului clasament din 2011, dar şi ce business-uri derulează ei.

Din conducerea a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) face parte Gabriel Oprea. Actualul ministru al Apărării ocupă funcţia de preşedinte executiv al UNPR şi este unul dintre cei mai bogaţi miniştri ai actualului Cabinet. Cel mai greu în balanţa averii atârnă portofoliul său imobiliar.

Acesta deţine o casă de locuit în Voluntari-Pipera, în suprafaţă de peste 800 de metri pătraţi, o alta de aceleași dimensiuni în Bucureşti, construită în 1996, o a treia tot în Capitală, dar ceva mai mică, de 467 de metri pătraţi, dobândită în anul 2006.

Nici Anghel Iordănescu (fost selecţioner al naţionalei de fotbal) nu a stat deoparte. El deţine preşedinţia Departamentului pentru tineret şi sport al UNPR.

Alături de cei doi îi mai regăsim în funcţii de conducere ale UNPR pe omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, acţionar majoritar al grupului UTI; Dumitru Nicolae - un nume cunoscut printre dezvoltatorii imobiliari, dar și în mediul de afaceri,  Ilie Ciuclea, care deţine împreună cu familia firma de salubritate Supercom, Culiţă Tărâţă, care controlează Insula Mare a Brăilei (57.000 ha), dar şi pe Gigi Neţoiu.

Citeşte pe forbes.ro ce averi au aceştia, dar şi ce afaceri derulează

Află de pe forbes.ro ce loc ocupă cei de mai sus în Top 500 Miliardari

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite