Cel mai mare mall din Capitală, la Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În complexul comercial deschis astăzi, bucureştenii vor găsi branduri de renume, în premieră în România. Cu o suprafaţă de aproximativ 85.000 de metri pătraţi, Băneasa Shopping City

În complexul comercial deschis astăzi, bucureştenii vor găsi branduri de renume, în premieră în România.

Cu o suprafaţă de aproximativ 85.000 de metri pătraţi, Băneasa Shopping City surclasează mallurile din Vitan şi Drumul Taberei ale turcilor de la Anchor. În noul complex comercial, vin branduri care abia acum atacă piaţa românească: Peek & Cloppenburg şi Inditex Group, cu Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home şi Oysho.


Băneasa Developments a demarat construcţia centrului comercial în aprilie 2006, iar până în prezent a investit circa 150 de milioane de euro în acest proiect. Băneasa Shopping City este integrat în zona comercială Băneasa, un parc de retail întins pe o suprafaţă de 450.000 de metri pătraţi, care mai cuprinde centre comerciale precum Ikea, Carrefour, Metro, Bricostore, Mobexpert şi Motor City.

"Prin proiectul Băneasa, Bucureştiul va avea acces la soluţii integrate pentru stilul de viaţă urban, printre care un sistem de peste 20 de hectare de drumuri publice, care vor ajuta la decongestionarea traficului în zonă, o comunitate puternică de aproximativ 15.000 - 20.000 de locuitori, o sursă suplimentară de venituri pentru bugetul local şi de stat, de peste 1,14 miliarde de euro, pe o perioadă de 10 ani", a declarat Michael Lloyd, managing partner.


Proiectul Băneasa, dezvoltat de Băneasa Investments, acoperă o suprafaţă de 221 de hectare şi reprezintă o investiţie totală estimată de peste 1,8 miliarde de euro.

O zonă importantă a fiecărui mall, food-court-ul, se va întinde pe trei nivele. Parterul este dedicat segmentului fast-food, primul etaj este rezervat restaurantelor, iar cel de-al doilea etaj va fi o zonă club, lounge&spa. Burger King şi Nordsee sunt premierele notabile de pe acest segment. Noutăţi pentru pasionaţii de gastronomie promit şi Chopstix, She-She sau Vom Fass.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite