UPDATE Centrul comercial Liberty Center din Rahova s-a vândut astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul comercial din Rahova a fost astăzi scos la licitaţie cu 60 de milioane de euro și a fost vândut pentru prețul de pornire firmei românești Rosequeens Properties, după ce a fost executat silit în urma unor datorii de 61 de milioane de euro.

Licitaţia a avut loc astăzi la ora 10.30, la sediul biroul executorilor judecatoreşti Asociaţi Dumitrache şi Dumitrache și s-a adjudecat pentru suma de 60 de milioane de euro, a declarat pentru „Adevărul" Bogdan Dumitrache, reprezentant al executorului judecătoresc.

Oferta de licitaţie a fost făcută publică la sfârşitul lunii iulie de site-ul fairsolve.com, portal pe care era postată şi oferta.

În ceea ce priveşte modul în care va avea loc licitaţia Florian Mateiţă, reprezentantul portalului fairsolve.com a spus că vânzarea bunurilor în procedurile de executare silită şi faliment este atributul exclusiv al executorului sau practicianului în insolventă, în timp ce site-ul intervine în acest proces prin realizarea marketingului licitatiei şi prin stabilirea preţului de vânzare, nefiind parte în discuţiile şi negocierile dintre eventualii ofertanţi, executor judecătoresc (practician în insolvenţă) şi creditori.

Mallul din Rahova a fost construit pe un teren de 20.255 de metri pătraţi şi dispune de o suprafaţă închiriabilă de 70.592 de metri pătraţi. În prezent, spaţiile centrului comercial sunt închiriate de 101 retaileri, însă în ultimii ani centrul comercial a pierdut chiriaşi cu nume mari, cum sunt Starbucks, Diverta, Marks&Spencer, Forever 18 şi alţii.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite