La ce uşă baţi pentru bani de la UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ai o idee de afaceri şi vrei să afli dacă Uniunea Europeană te poate sprijini financiar în realizarea ei, adresează-te celor mai apropiate instituţii cu expertiză în domeniu.

La nivel naţional, se află în fiecare din cele opt regiuni de dezvoltare câte un Centru Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (CRPDRP). Aici, poţi afla dacă proiectul tău este eligibil, de ce documente ai nevoie la dosar şi care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru a obţine finanţare europeană.

De asemenea, orice nelămurire privind sprijinul de la Uniunea Europeană o poţi clarifica în cadrul acestor instituţii. Dacă Centrul Regional nu se află în apropiere, te poţi adresa Oficiului de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit din judeţul tău.

De asemenea, dacă ai conexiune la Internet, poţi adresa întrebările tale pe forumul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, pe site-ul.

În plus, poţi apela la companiile de consultanţă din domeniu, însă nu trebuie să ignori referinţele acestora. Nu toţi consultanţii au expertiza necesară pe care pretind că o au.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite