(P) Akzo Nobel lansează Sadolin Tinova în România, lac de impregnare pe bază de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sadolin Tinova este un lac de impregnare pe bază de apă, conceput pentru faţade, case din lemn, ferestre, uşi, terase, garduri şi mobilier de grădină.

Lemnul este unul dintre cele mai plăcute materiale pe care îl putem utiliza atat în interior, cât şi în exterior, însa pentru a-i asigura o viaţă lunga şi un finisaj spectaculos pentru mulţi ani, acesta trebuie tratat cu atenţie.
Folosind un produs de calitate, durabilitatea acestuia se prelungeşte până la 12 ani şi acest lucru este posibil graţie tehnologie inovatoare Hybrid Technology™ patentată de Akzo Nobel.
Pentru a proteja cât mai bine lemnul, specialiştii de la Akzo Nobel i-au studiat comportamentul în condiţii meteorologice extreme, în diferite locuri din lume.

Experienţa dobândita pe diferite continente, combinată cu tehnologia avansată şi perfecţionarea materiilor prime, le permite acestora să creeze produse care să ofere protecţie fără compromisuri pentru lemn, în toate condiţiile.

Rezultatul muncii lor constă în dezvoltarea  unor produse de ultimă generaţie, brevetate –  tehnologia inovatoare Advanced Hybrid Technology™. Aceasta se bazează pe interacţiunea unică şi complementară a două răşini de înalta calitate, cu dimensiuni moleculare diferite. Prima răsină pătrunde adânc în lemn, protejându-l din interior şi consolidând structura acestuia.

Cea de-a doua creează la suprafaţă un strat extrem de rezistent, care protejează lemnul de efectele dăunatoare ale apei şi ale radiaţiilor UV. Astfel, se obţine o protecţie eficientă şi de durată a lemnului.

Află mai multe detalii accesând site-ul www.sadolin.ro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite