Cum să-ţi iei casă şi maşină prin Prima Casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vrei să-ţi cumperi un apartament şi să-ţi mai rămână şi bani de mobilă sau de o nouă maşină, money.ro ne oferă câteva soluţii.

De exemplu: eşti singurul copil în familie şi locuieşti cu părinţii într-un apartament cu trei camere într-un oraş din provincie, unde preţurile apartamentelor sunt mult mai mici decât cele din Bucureşti. Vrei să ai şi tu o casă, dar nu ai posibilitatea să contractezi mai multe credite să-ţi poţi mobila locuinţa.

Prin Prima Casă poţi cumpăra apartamentul părinţilor cu 40.000 de euro. Cu aceşti bani, le cumperi un apartament cu două camere, care spre exemplu, în zona Gării, aproape de Centru, costă 28.000 de euro. Îţi rămân astfel 12.000 de euro, pe care îi poţi folosi pentru mobilat şi eventual, pentru o maşină mai mică, informează money.ro.

Prin cumpararea apartamentului părinţilor, ai la dispoziţie toţi banii de-odată şi poţi contracta ce firmă doreşti.

Prin programul Prima Casă sunt permise tranzacţiile între rudele de gradul I. Deşi numărul acestor cazuri nu este semnificativ de mare, câţiva români au reuşit să cumpere locuinţele părinţilor pentru a putea face rost de bani pentru construcţia unei alte case.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite