Încă o companie germană vine pe piaţa asigurărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţele de sănătate private sunt principalul segment de business al societăţii nemţeşti Signal Duna. Compania vizează obţinerea poziţiei de lider pe piaţa asigurărilor de sănătate,

Poliţele de sănătate private sunt principalul segment de business al societăţii nemţeşti Signal Duna. Compania vizează obţinerea poziţiei de lider pe piaţa asigurărilor de sănătate, oferind produse de asigurări de viaţă şi asigurări de accident.

Pieţele-ţintă ale companiei sunt reprezentate de clienţii individuali cu venituri medii şi ridicate, precum şi de angajatorii care îşi doresc să atragă şi să motiveze specialişti calificaţi prin pachete salariale adecvate.

Din 1999,  grupul de asigurări Signal, din Dortmund, şi Iduna Nova, din Hamburg, şi-au unit forţele devenind Signal Iduna.

În intenţia de a pătrunde pe piaţa Europei Centrale şi de Est, operaţiunile grupului au fost extinse în ultimii ani în Ungaria, Polonia şi Elveţia (cu reasigurare), iar acum, şi în România.

Acoperire europeană pentru români

Clienţii Signal Iduna pot alege de la module simple la module complexe, ca specializări medicale cu acoperire naţională şi internaţională. Beneficiarii vor putea avea acces, în timp, la servicii medicale în Germania, având în vedere ţara de origine a acestei companii.

Obiectivul Signal Iduna în România este ca în următorii patru ani să devină lider pe sectorul asigurărilor private de sănătate.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite