Alpin, primul hotel de cinci stele din Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelul Alpin a primit, „cadou" de Crăciun, încă o stea. Astfel, Poiana Braşov intră în rândul staţiunilor care oferă service turistice de cinci stele.

„Hotelul Alpin dispune de cea mai mare capacitate de cazare din zona montană. Avem 731 locuri în apartamente, camere standard şi executive. Dintre acestea, 350 sunt clasificate la cinci stele, iar pentru restul oferim servicii de patru stele", a declarat Daniela Eşanu, general manager, pentru „Adevărul de Seară“.
Investiţiile, de peste 15 milioane de euro, pentru modernizarea hotelului au început în 2009. Alpinul se laudă acum cu Spa Aqua Dreams Alpin, cel mai mare şi mai modern din Transilvania, care oferă ritualuri şi proceduri pentru bunăstarea trupului şi spiritului. Practic, aici este singurul loc din România unde se poate face colonoterapie, pe tot parcursul anului.
De asemenea, cu această ocazie, a fost amenajat un loc de joacă pentru copii, o grădină interioară special amenajată pentru plajă cu open bar, Dj, lounge şi barbeque. „Avem două săli de sport, cu antrenori calificaţi în toate domeniile. De asemenea, oferim, la cerere, ghizi montani sau monitori de schi. Practic, vrem să oferim clienţilor noştri toate serviciile atât indoor, cât şi outdoor", a precizat Eşanu.
Brandul Alpin a fost lansat cu success, în 1976, în Poiana Braşov, fiind considerat cel mai exclusivist hotel din România.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite