Condmag Braşov majorează capitalul Flowtex Technology cu cu 4 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de conducte de gaze şi petrol Condmag Braşov (COMI) va participa cu 4,07 milioane de lei la majorarea capitalului social al firmei Flowtex Technology, pe care o deţine în proporţie de 92,2%, a anunţat vineri compania.

În cadrul unei adunări generale a acţionarilor Flowtex din luna mai, s-a decis majorarea capitalului cu 4,4 milioane de lei, pentru susţinerea investiţiilor şi a capitalului de lucru. Operaţiunea va fi realizată prin emisiunea a 883.200 de acţiuni noi, cu valoarea nominală de cinci lei fiecare.

Consiliul de Administraţie al Condmag a aprobat miercuri participarea la majorarea de capital cu suma menţionată. Acţionarii Condmag vor fi convocaţi pe 23 august pentru alegerea unui nou Consiliu de Administraţie, întrucât mandatul actualei conduceri va expira în august.

Veniturile producătorului de conducte de gaze şi petrol au stagnat în primele trei luni la peste 52 milioane de lei, însă profitul net s-a comprimat cu 41%, de la 4,4 milioane lei la 2,6 milioane lei.

Omul de afaceri Gheorghe Călburean controlează, prin Dafora Mediaş (DAFR), 44,6% din capitalul Condmag. Alţi acţionari minoritari cumulează 44,5% din titluri, iar fondul olandez OGBB A Van Herk are o deţinere de 10,8%.

Acţiunile Condmag, listate la BVB, au scăzut cu 0,66% în şedinţa de vineri, la 0,755 lei pe titlu, iar la acest preţ capitalizarea companiei se ridică la 173,4 milioane de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite