Vasile Blaga vrea să constuiască 10.000 km de drumuri judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga vrea să constuiască 10.000 km de drumuri judeţene
Vasile Blaga vrea să constuiască 10.000 km de drumuri judeţene

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga, a anunţat astăzi, la Botoşani, că va propune Guvernului un proiect "gigant" pentru construirea a 10.000 de kilometri de drumuri judeţene. Soluţia de finanţare o aşteaptă din partea Executivului.

Potrivit lui Blaga, proiectul va fi prezentat în Guvern în cel mult o lună, transmite Agerpres.

"Sunt programe curajoase pentru infrastructură. Vă garantez că, într-o lună de zile, Ministerul Dezvoltării va propune Guvernului un nou mare proiect - 10.000 de kilometri de drumuri judeţene. Este nevoie de drumuri judeţene, dacă tot vorbim despre dezvoltarea regiunii Nord-Est şi nu numai", a explicat  ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei,

Vasile Blaga a făcut acest anunţ în cadrul conferinţei "Cum dezvoltăm economic zona de Nord-Est a României?", masă rotundă desfăşurată la Botoşani. El a adăugat că "Guvernul va trebui să se pronunţe pe soluţia de finanţare".

"Pe Axa 2 avem finanţare de 880 de milioane de euro pentru drumuri judeţene, dar în total avem solicitări de finanţare de proiecte eligibile de peste 3 miliarde de euro", a ţinut să sublinieze Vasile Blaga.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite