UniCredit Ţiriac Bank a lansat un credit imobiliar în lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UniCredit Ţiriac Bank a lansat un credit imobiliar în lei, pentru achiziţionarea sau construirea unei locuinţe, a cărui dobândă se ridică la nivelul indicatorului ROBOR la trei luni la care se adaugă o marjă de 3,25%, dobânda anuală efectivă (DAE) fiind sub 10%, a anunţat astăzi banca.

De exemplu, pentru un credit imobiliar de achituţie în lei în valoare de 120.000 de lei (aproximativ 30.000 de euro), pe o perioadă de 30 de ani, clientul va plăti o rată lunară de 973 de lei, DAE fiind de 9,75% pe an.

Banca a lansat, totodată, şi un nou credit de nevoi personale cu ipotecă în lei, pentru care dobânda se ridică la nivelul ROBOR la 3 luni, plus o marjă de 5,25%. Acest produs poate fi utilizat atât pentru finanţarea nevoilor personale, cât si pentru refinanţarea unuia sau mai multor credite anterior contractate.

„Prin lansarea noii oferte, am încercat să ţinem cont de nevoile clienţilor noştri şi le-am facilitat accesul la credite în moneda în care îşi primesc veniturile. Astfel, încercăm să diminuăm potenţialele riscuri asociate creditării pe termen lung", a declarat Bogdan Spuza, director de Marketing şi Segmente în cadrul diviziei de Retail a UniCredit Ţiriac Bank.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite