UniCredit lansează creditele transfrontaliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul UniCredit lansează un nou produs de creditare destinat atât companiilor nou-înfiinţate, cât şi celor medii şi de mari dimensiuni. Cross Border Plus permite societăţilor să îşi

Grupul UniCredit lansează un nou produs de creditare destinat atât companiilor nou-înfiinţate, cât şi celor medii şi de mari dimensiuni. Cross Border Plus permite societăţilor să îşi finanţeze filialele din ţările Europei Centrale şi de Est, precum şi din Italia, Austria şi Germania.

Grupul UniCredit oferă acest serviciu unic pentru mai mult de 100.000 de companii. Pentru a obţine un astfel de credit, fiecare client al Grupului UniCredit se poate adresa consultantului bancar UniCredit al companiei-mamă. Pe baza relaţiilor globale de afaceri şi a bonităţii companiei mamă, banca partener a acestei societăţi transmite referinţe către instituţia din cadrul Grupului UniCredit de la care se solicită creditul.

Apoi, consultantul bancar din ţara în care îşi are sediul filiala companiei se va ocupa de procesul local de creditare, asigurând o rambursare rapidă a facilităţii de credit. Clientul poate opta între diferite aranjamente de îndatorare, de exemplu facilităţi de descoperire de cont pentru capital operaţional, împrumuturi pentru investiţii şi garanţii.

Mai mult, creditele sunt disponibile în valoare de până la 10 milioane de euro (sau contravaloarea acestei sume în moneda locală), pentru o perioadă de rambursare de până la cinci ani.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite