Tarifele anului 2009 în turism, negociate astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de operatori din turismul montan, dar şi de pe litoral, sunt aşteptaţi să-şi expună ofertele pentru următorul Revelion şi pentru întregul an 2009. Federaţia Patronatelor din

Câteva sute de operatori din turismul montan, dar şi de pe litoral, sunt aşteptaţi să-şi expună ofertele pentru următorul Revelion şi pentru întregul an 2009.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) organizează astăzi, la Poiana Braşov, Bursa Naţională de Turism - Munte, Rural, Afaceri, Litoral. Evenimentul are ca scop analiza sezonului 2008, contractarea locurilor şi negocierea tarifelor pentru Revelionul 2009 şi pentru anul 2009.

La Bursa de la Poiana Braşov participă deţinători de bază materială (hoteluri, restaurante, transportatori), agenţiile de turism şi tour-operatorii interesaţi să încheie contracte pentru 2008-2009. Sunt aşteptaţi, de asemenea, reprezentanţii societăţilor hoteliere şi pensiunilor din Venus, Mamaia, Sinaia, Buşteni, Predeal, Braşov, Bran, Durău, Poiana Braşov.

Aşteptări mari pe litoral

Investitorii de pe litoral s-au pregătit pentru vara anului viitor cu tarife egale şi uneori chiar mai mici decât cele din sezonul 2008. "Ne aşteptăm, în schimb, la o mai bună colaborare cu primăriile din staţiuni, având în vedere că e mare nevoie de amenajarea unor spaţii verzi şi de reabilitarea infrastructurii turistice", ne-a declarat Lucian Iftimie, preşedintele unei asociaţii a investitorilor din zona Venus-Olimp.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite