Specialiştii în fonduri UE răspund cititorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Citiţi mâine în „Adevărul”: Dacă vrei să obţii un sprijin nerambursabil de la Uniunea Europeană, dar ai nelămuriri, trimite întrebările tale pe adresa fonduriue@adevarul.ro şi specialiştii îţi vor răspunde în fiecare sâmbătă.

Citeşte mâine în „Adevărul” răspunsurile experţilor în fonduri europene la întrebările adresate de cititori în această săptămână.

Află dacă poţi obţine bani europeni pentru construcţia unei grădiniţe particulare, pentru deschiderea unui cabinet stomatologic sau pentru înfiinţarea unei plantaţii de căpşuni. De asemenea, află la cât se poate ridica sprijinul nerambursabil şi în ce condiţii pentru fiecare idee în parte.

În ediţiile anterioare de sâmbătă, începând cu 18 aprilie, cititorii au putut afla dacă Uniunea Europeană le poate acorda sprijin nerambursabil pentru deschiderea unei ferme de creştere a iepurilor de rasă, pentru construcţia unei fabrici de dulceţuri, pentru înfiinţarea unei spălătorii sau a unei vulcanizări auto pentru TIR-uri. De asemenea, aceştia au aflat cum pot susţine cofinanţarea proiectelor cu bani europeni şi care sunt riscurile în cazul în care ea nu poate fi asigurată.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite