RBS a lansat un nou card de credit. Posesorii primesc înapoi până la 2% din valoarea plăţilor efectuate la comerciant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RBS România are o reţea teritorială formată de 31 unităţi
RBS România are o reţea teritorială formată de 31 unităţi

Royal Bank of Scotland România (RBS România) a lansat cardul de credit RBS Visa, în varianta Classic şi Gold, destinat cumpărăturilor de zi cu zi, prin care posesorii pot primi înapoi până la 2% din sumele utilizate la comerciant, maximum 500 de lei pe lună.

Mai exact, posesorilor le este virat la finele lunii în contul cardului de credit 0,5% pentru sume de până la 1.000 de lei utilizate pentru plăţi la POS, 1% pentru sumele cuprinse între 1.001 lei şi 4.000 de lei, respectiv 2% (maximum 500 de lei pe lună) pentru plăţi ce depăşesc 4.000 de lei. Pentru cei care ăşi fac cardul în intervalul 15 februarie - 31 mai sumele rambursate se ridică la 3% din valoarea utilizată, maximum 650 de lei pe lună.

„Facilitatea de a primi bani înapoi prin folosirea cardului de credit RBS Visa reprezintă un pas important pentru bancă în ceea ce priveşte extinderea portofoliului nostru de produse şi dezvoltarea ariei de beneficii destinate clienţilor noştri", a declarat Johan Gabriels, directorul general al RSB România din septembrie 2009.

Cardul nu are comision de administrare în primul an, dobânda este de 27% pe an, iar perioada de graţie este de până la 45 de zile. Limita de credit se ridică la 25.000 de lei pentru varianta Classic, respectiv 75.000 de lei pentru Gold. Banca şi-a propus ca până la finele anului portofoliul de carduri să ajungă la 200.000 de unităţi.

RBS România avea la finele anului trecut active în valoare de 2,3 miliarde euro, în scădere faţă de anul precedent, pe fondul neacordării de credite de consum în euro. "Valoarea este uşor mai mică, de circa 2,3 miliarde euro, pentru că nu am mai dat credite de consum în euro", a spus Gabriels. Banca are o reţea teritorială formată de 31 unităţi, constantă de la finele anului 2008. Totuşi, numărul de salariaţi s-a redus anul trecut de la 1.700 la 1.400.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite