UPDATE: Preşedintele ASSAI demisionează şi înfiinţează Patronatul Societăţilor de Service Auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conflictul dintre ASSAi şi CSA a iybucnit pe fondul tarifelor RCA
Conflictul dintre ASSAi şi CSA a iybucnit pe fondul tarifelor RCA

După ce de mai bine de o lună Asociaţia Societăţilor de Service Auro independente (ASSAI) şi Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) se află în conflict, preşedintele ASSAI, Ion Vasile, a decis să demisioneze întrucât dezaprobă metodele de protest ale directorului Asociaţiei, Cristian Muntean. Totodată, acesta a anunţat că va înfiinţa Patronatul Societăţilor de Service Auto din România (PSSAR).

"Nu sunt de acord cu formele de protest iniţiate de directorul ASSAI, Cristian muntean, pentru că scopul nostru este să ne rezolvăm problemele cu jucătorii de pe piaţa asigurărilor şi nicidecum să declanşăm un război atât cu aceştia, cât şi cu actuala conducere a Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor", a declarat Ion Vasile.

El a anunţat că va înfiinţa Patronatul Societăţilor de Service Auto din România (PSSAR), organizaţie care să identifice problemele service-urilor auto, să le rezolve şi să reglementeze situaţia existentă în raport cu societăţile de asigurări, cu CSA, cu Uniunea Brokerilor din România, cu societăţile de leasing, Registrul Auto Român, Ministerul Transporturilor, Ministerul mediului şi Ministerul Finanţelor.

Muntean spune că preşedintele a fost suspendat din funcţie din ianuarie

Întrebat cum comentează decizia lui Ion Vasile de a demisiona din  funcţia de preşedinte, Cristian Muntean, directorul Asociaţiei, spune că activitatea acestuia a fost suspendată încă din luna ianuarie, în cadrul unei Adunări Generale ce a avut loc la Daneş. 

"Domnul Ion Vasile a fost suspendat din Asociaţie încă de la 19 ianuarie, când a avut loc la Daneş Adunarea Generală a Asociaţiei. Acest lucru a fost consemnat într-un proces verbal. Nu am dorit însă să ne spalăm rufele în public", a declarat pentru "Adevărul" Cristian Muntean. El a adăugat că nu a primit până la această oră cererea de demisie a lui Ion Vasile.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite