Praktiker deschide primul magazin prin finanţare proprie integrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua germană de magazine de tip "do-it-yourself" (DIY) Praktiker va deschide vineri, la Galaţi, cel de-al 17-lea centru din România al companiei şi primul inaugurat în acest an, valoarea

Reţeaua germană de magazine de tip "do-it-yourself" (DIY) Praktiker va deschide vineri, la Galaţi, cel de-al 17-lea centru din România al companiei şi primul inaugurat în acest an, valoarea totală a investiţiei fiind de aproape 10 milioane de euro. Acesta este primul proiect finanţat integral de companie. "Datorită creşterii pe care am avut-o până acum, în special anul trecut, în 2007 pornim de la o bază foarte bună pentru continuarea dezvoltării noastre şi parcurgerea traseului de extindere planificat. Acesta este cel de-al cincilea an de activitate, iar faptul că anunţăm prima deschidere mai devreme decât în anii precedenţi are, în acest context, o semnificaţie deosebită pentru noi", a declarat directorul general al Praktiker România, Guenter Vosskaemper.

Magazinul de la Galaţi este primul proiect finanţat integral de Praktiker, fără implicarea unei firme partenere în faza de construcţie. Ca urmare, proprietatea asupra clădirii magazinului este deţinută de Praktiker România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite