Parteneriat Astra Asigurări – Flanco: Preţul asigurării locuinţei, reducere la produsele retailerului de electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reducerrile sunt între 10% şi 50%din valoarea cumpărăturilor
Reducerrile sunt între 10% şi 50%din valoarea cumpărăturilor

Compania de asigurări Astra şi retailerului de electrocasnice Flanco au semnat un parteneriat prin care costul primei de asigurări facultative a locuinţei constituie reducere la produsele din magazinele Flanco.

Astra Asigurari, liderul pietei de profil din Romania, si Flanco, cel mai apreciat lant de electroIT, lanseaza campania „Reduceri cat casa! Cat a costat prima de asigurare facultativa a locuintei, atat ai reducere la produsele din magazinele Flanco”

Campania „Reduceri cât casa! Cât a costat prima de asigurare facultativă a locuinţei, atât ai reducere la produsele din magazinele Flanco” se adresează
atât persoanelor fizice cu domiciliul stabil în Romania (persoane cu vârsta peste 18 ani), cât şi persoanelor juridice cu sediul pe teritoriul României. Campania este valabilă pentru cei care încheie o asigurare facultativă a locuinţei cu Astra asigurări în perioada 15 februarie-15 aprilie 2012.

Mai exact, în momentul contractării asigurării, clienţii asigurătorului primesc un voucher de reducere ce poate fi folosit în reţeaua de magazine Flanco. Valoarea voucherului este egală cu prima de asigurare din primul an. Voucherele sunt valabile în perioada 15 februarie – 30 aprilie 2012, iar reducerea este de maximum 10% din valoarea cumpărăturii şi se aplică tuturor produselor comercializate în reţeaua de magazine Flanco.

Voucherele sunt transmisibile, iar valoarea lor poate depăşi 1.000 de euro.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite