Omniasig a lansat asigurarea pentru riscul de afecţiuni produse de cenuşa vulcanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de asigurări Omniasig Vienna Insurance Group a lansat o poliţă ce acoperă riscul de îmbolnăvire produsă de cenuşa vulcanică, ca urmare a fenomenului atmosferic ce a cuprins recent întregul spaţiu european, după eruperea vulcanului Eyjafjallajokull în Islanda, a anunţat astăzi societatea.

Prin intermediul acestei poliţe de asigurare, sunt acoperite afecţiunile medicale produse de cenuşa vulcanică, respectiv afecţiuni pulmonare, dermatologice şi/sau oftalmologice. Asiguraţii care încheie această poliţă beneficiază de acoperirea costurilor medicale de spitalizare şi a costurilor medicamentelor necesare tratării afecţiunilor.

Poliţa poate fi încheiată în oricare din sediile OMNIASIG din toată ţara, iar preţul unic este de doar 15 lei. Poliţa se aplică numai evenimentelor care au loc pe teritoriul României, ca urmare a prezenţei unui nor de cenuşă vulcanică deasupra teritoriului ţării noastre. În asigurare sunt cuprinşi gratuit copiii Asiguratului cu vârsta sub 12 ani.

OMNIASIG activează pe piaţa asigurărilor din România din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membră a Vienna Insurance Group. În prezent, OMNIASIG ocupă locul al doilea pe piaţa asigurărilor generale din România, cu o cotă de piaţă de 15,70%.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite