Millennium Bank instalează casierii în 46 de unităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Millennium Bank instalează casierii în 46 de unităţi
Millennium Bank instalează casierii în 46 de unităţi

Millennium Bank derulează în perioada iulie-octombrie lucrări de instalare de casierii în 46 de unităţi, ce, în prezent, au doar ofertă specializată de consumer finance, se arată într-un comunicat al băncii.

Lucrările de dezvoltare a reţelei vor avea loc, începând cu de astăzi, în unităţi situate în 15 oraşe – Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Craiova, Cluj, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Piteşti, Sibiu, Timişoara şi Târgu-Mureş. "Am decis să dezvoltăm oferta de servicii pe care o oferim prin intermediul reţelei teritoriale pentru a satisface mai bine nevoile clienţilor noştri şi pentru a le pune la dispoziţie întreaga noastră ofertă de retail, inclusiv operaţiuni la casierii", a declarat Jose Toscano, directorul general al Millennium Bank România.

75 de sucursale la finele lui 2009

Lucrările de instalare a casieriilor vor dura până la trei săptămâni în fiecare unitate şi sunt planificate pentru perioada iulie - octombrie 2009. Toate unităţile dintr-un oraş incluse în acest program vor fi închise în aceeaşi perioadă pentru lucrări. Astfel, în acest interval, clienţii vor avea acces la produsele şi serviciile băncii în cadrul sucursalelor locale care aveau daja casierii. În prezent, Millennium Bank are 73 de unităţi în Bucureşti şi în 17 judeţe, care se adresează persoanelor fizice, companiilor şi clienţilor de Private Banking. Reţeaua Millennium Bank va avea în total 75 de sucursale până la finalul acestui an.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite