„Maşinile-gigant“ au parcat în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii pot cumpăra automobilele americane direct de la un dealer din nordul Capitalei. Showroomul de autovehicule americane a fost inaugurat ieri. Iubitorii de cai putere vor putea găsi sub acelaşi acoperiş motociclete Yamaha şi echipamente pentru motociclişti.

Aglomeraţia de pe străzile din România nu îi sperie pe reprezentanţii firmelor US-Cars şi Dual Tours - Yamaha, cei care au adus la noi maşini de mari dimensiuni, americane. În nordul Capitalei, la un showroom deschis pe şoseaua Pipera, au fost deja expuse patru maşini king size, SUV-uri sau Pick-upuri americane.

Ciprian Popescu, directorul general al Dual Tours – Yamaha, crede că anul acesta toate cele patru maşini îşi vor găsi proprietar. Este vorba de câte un exemplar din Chevrolet Suburban, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Avalanche şi Dodge Ram. “Estimăm că vom vinde 3-5 maşini anul acesta.

Credem că vom vinde cel mai repede autovehiculul Dodge Ram”, ne-a declarat Popescu. Doritorul nu va fi nevoit să aştepte prea mult până când maşina va ajunge în garajul lui, pentru că reprezentanţii companiilor le pot livra chiar pe cele deja prezente în showroom.

Sub acelaşi acoperiş, pasionaţii de motoare vor putea găsi şi vehicule din gama Yamaha, motociclete, scutere, ATV-uri, snowmobile, Jet Ski-uri, dar şi echipamente moto.

Vedete pe două roţi

Vedetele pasionate de motociclete şi sporturi motorizate au participat miercuri la deschiderea oficială a noului showroom. La eveniment au fost prezenţi doi dintre componenţii formaţiei Direcţia 5, Marian Ionescu şi Nicu Damalan, amândoi posesori de motociclete, care au încălecat câteva dintre motoarele prezentate. 

Vedeta emisiunii matinale de pe Antena 1, Dani Oţil s-a prezentat şi el pe motocicletă şi a mărturisit că este foarte bucuros că există de acum un loc de unde fanii bolizilor pe două roţi să-şi poată cumpăra în siguranţă produse de calitate. El a mai spus că este mândru şi de faptul că apariţia acestui showroom a fost posibilă din grija celui care l-a învăţat să meargă pe motor, managerul  Ciprian Popescu.

Fostul primar al capitalei Viorel Lis a venit împreună cu soţia sa, Oana, să admire motoarele, ATV-urile, echipamentele şi ambarcaţiunile expuse şi s-a arătat cel mai încântat de o barcă cu motor Yamaha.

La tombola organizată la sfârşitul evenimentului, Oana Lis a câştigat o cască de motor, moment în care soţul său a glumit şi le-a promis gazdelor 100.000 de euro în cazul în care reuşesc să o înveţe să meargă pe motocicletă.

Chevrolet Avalanche 4 x 4

Scaunele din piele şi transmisia automată nu sunt singurele motive pentru care doritorii vor plăti  aproape 49.000 de euro.

Chevrolet Suburban LT 4x4

Este cea mai scumpă maşină din seria celor patru aduse de US-Cars. Preţul acesteia ajunge la 55.000 de euro, cu TVA. 

Chevrolet Tahoe LT 4 x 4

Disponibilă în mai multe variante cu cel mai redus consum de 16,8 litri în mediul urban şi 11,8 litri în extraurban. Costă 52.000 de euro.

Dodge Ram 1.500

Este o maşină mare din clasa Pick-up. La o versiune de echipare superioară, maşina ajunge la un preţ de peste 38.000 de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite