Mâine încep plăţile pentru CEC - Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deponenţii CEC pentru achiziţia de maşini Dacia care au primit scrisoare de confirmare din partea băncii pot solicita plata despăgubirilor începând de mâine, 31 octombrie. Plata se poate face

Deponenţii CEC pentru achiziţia de maşini Dacia care au primit scrisoare de confirmare din partea băncii pot solicita plata despăgubirilor începând de mâine, 31 octombrie. Plata se poate face la orice unitate teritorială a CEC Bank, după cum anunţa, săptămâna trecută, instituţia de credit. Despăgubirile sunt plătite clienţilor care au calitatea de titular, co-titlular sau beneficiar al sumei.

Persoanele care nu au primit scrisoare de confirmare trebuie să se prezinte, de la 31 octombrie, la unele unităţi teritoriale, aflate de regulă în oraşele reşedinţă de judeţ ale băncii pentru a solicita plata despăgubirii.

Termen devansat cu două luni

Guvernul a decis, la 24 septembrie, ca despăgubirea deponenţilor CEC pentru achiziţia de maşini Dacia să înceapă la 31 octombrie, cu două luni mai devreme faţă de termenul prevăzut iniţial pentru a doua parte a lunii decembrie. Valoarea totală a sumelor alocate a fost stabilită la 760 milioane lei, iar numărul beneficiarilor este de 37.478, ceea ce înseamnă că fiecare deponent va primi în medie 20.278,5 lei – echivalentul a 5.480 de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite