Intesa Sanpaolo Bank scade dobânda la creditele de nevoi personale în lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intesa Sanpaolo Bank a redus dobânda la creditele de nevoi persoanale fără garanţii în lei, până la 16% pe an, dobânda anuală efectivă (DAE) ajungând la 18,35%, a anunţat banca. Dobânda este fixă pe toată perioada de creditare, iar de la sfârşitul lunii iunie până în prezent dobânda a scăzut cu 5 puncte procentuale, de la 21% iniţial.

„Încercăm să fim alături de clienţii noştri persoane fizice cu soluţii eficiente. De altfel, Intesa Sanpaolo Bank va mai lansa câteva produse de retail până la finalul acestui an", a declarat Alberto Prestopino, director de retail Intesa Sanpaolo Bank.

Creditul de nevoi personale este disponibil numai în lei, iar valoarea lui poate fi cuprinsă între 3.000 de lei şi 30.000 de lei. Venitul minim acceptat pentru acest tip de credit este de 450 de lei, iar gradul maxim de îndatorare al solicitantului poate ajunge până la 63%. Pentru a putea accesa o valoare mai mare a creditului, clientul poate opta pentru un codebitor.

În ultima perioadă, mai multe bănci au anunţat reduceri ale dobânzilor la credite. Piraeus Bank a redus la începutul săptămânii cu până la un punct procentual marjele aplicate credititelor ipotecare, imobiliare şi de consum, cu sau fără garanţie reală. Măsură vizează numai împrumuturile noi, contractate începând de astăzi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite