Hurezeanu nu mai e preşedinte la Realitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Hurezeanu va rămâne în trustul lui SOV ca realizator TV
Emil Hurezeanu va rămâne în trustul lui SOV ca realizator TV

Emil Hurezeanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al grupului Realitatea-Caţavencu. Informaţia postată pe blogul lui Adelin Petrişor a fost confirmată pentru Mediafax de Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului media. Acesta a declarat că Hurezeanu va rămâne în cadrul trustului ca realizator de emisiuni.

Contactat de „Adevărul", Stelian Tănase, numit director al grupului la începutul acestei luni, a declarat: „Eu nu am semnat deocamdată contractul cu Realitatea, sunt la Paris, nu am birou, nu dau ordine, nu ştiu ce se întâmplă acolo. Acum trei minute (ieri, în jurul orei 13.30, n.r.) am aflat şi eu, am vorbit la telefon cu Emil şi mi-a spus. I-am înţeles motivele, regret demisia lui. Este o pierdere pentru post. Dar am înţeles de la el că va continua să aibă emisiuni la Realitatea".

Întrebat dacă demisia lui Emil Hurezeanu are vreun efect asupra deciziei de a semna contractul cu Realitatea, post patronat de Sorin Ovidiu Vîntu, Stelian Tănase a rezumat: „Absolut, are un efect: mă pune pe gânduri". Emil Hurezeanu nu a putut fi contactat telefonic. El a fost numit în funcţia de preşedinte al grupului Realitatea-Caţavencu în data de 1 februarie 2009, înlocuindu-l pe Sergiu Toader.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite