GarantiBank taie dobânzile la credite noi cu ipotecă în euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

GarantiBank a anunţat că reduce cu până la 1,8 puncte procentuale dobânzile la toate creditele noi garantate cu ipotecă în euro, destinate persoanelor fizice.

Dobânda la creditele pentru nevoie personale cu garanţii reale contractate de populaţie în euro va fi, de mâine, de 6,18%, iar DAE se situează la 8,75% în cazul unui împrumut de 300.000 de euro, cu scadenţă la 30 de ani.

Totodată, GarantiBank a redus şi dobânda la creditele noi ipotecare pentru construcţii, acordate populaţiei în euro, la 7,20%. Persoanele fizice vor plăti pentru un împrumut ipotecar pentru construcţii în sumă de 300.000 de euro, cu scadenţă la 30 de ani, DAE de 7,71%.

Creditul imobiliar al GarantiBank este disponibil în lei, euro, dolari şi franci elveţieni, fără a prevede o sumă maximă, şi poate fi acordat pentru perioade de până la 30 de ani. Dobânda la creditele noi contractate în euro va fi de 6%, iar dobânda anuală efectivă (DAE) ajunge la 7,72% pentru un împrumut de 300.000 euro, acordate pentru perioada maximă de 30 ani.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite