GarantiBank oferă credite fără garanţii materiale IMM-urilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

GarantiBank a lansat o nouă gamă de produse şi servicii care se adresează întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM),acordându-le credite fără garanţii imobiliare şi dobificând cu dobânzi preferenţiale depozitele acestora.

Noua gama cuprinde cinci tipuri de produse si servicii: credite pentru IMM-uri, credite pentru profesiuni liberale, pachete de produse pentru firme mici şi mijlocii, linia de credit POS şi Garanti Online - internet banking.
"Suntem de părere că dezvoltarea economică este posibilă doar dacă IMM-urile locale dispun de tehnologii şi tehnici moderne de producţie şi management", a declarat Okan Yurtseve, directorul de retail banking&bancassurance al GarantiBank.
Principalele modificări aduse gamei oferite până în prezent ţin de structura garanţiilor, limita de sumă până la care nu sunt necesare garanţii materiale, nivelul comisioanelor şi planul de rambursare. Prin intermediul noilor produse practicanţii profesiunilor liberale au la dispoziţie soluţii personalizate de finanţare, care le oferă posibilitatea accesării până la 15.000 de euro fără garanţii materiale pentru un credit pentru activitatea curentă şi până la 90% din valoarea de achiziţie a echipamentelor sau spaţiilor de lucru, în cazul unui credit destinat investiţiilor. Perioada de finanţare pentru creditele de investiţii poate ajunge până la 30 de ani.

Dobânzi preferenţiale la economii

De asemenea, banca ofer dobânzi preferenţiale pentru depozite, comisioane cu 50% mai mici pentru operaţiunile efectuate prin Garanti Online - internet banking şi posibilitatea accesării unor facilităţi de credit fără garanţii materiale. În plus, firmele mici şi mijlocii pot utiliza linia de credit POS. Astfel, pentru IMM-urile care utilizează terminalele POS ale GarantiBank de cel puţin trei luni pot beneficia de această linie de credit în limita a 80% din media cifrei de afaceri rulate prin contul de POS GarantiBank.
Banca oferă şi serviciul Garanti Online, pus la dispoziţia IMM-urilor fără ca acestea să plătească taxa de activare, taxa lunară sau dispozitivul de logare şi garanţia corespunzătoare acestuia. Comisioanele sunt cu 50% mai mici faţă de cele percepute pentru aceleaţi operaţiuni la ghişeul băncii.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite