GE Garanti Bank a lansat un card de credit eco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

GE Garanti Bank a lansat cardul de afinitate eco WWF, prin care banca acordă 0,5% din valoarea cumpărăturilor efectuate către World Wide Fund for Nature (WWF) pentru sprijinirea proiectelor ce vizează conservarea şi protejarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, dar şi pentru promovarea dezvoltării socio-economice durabile şi a unui stil de viaţă cu un impact redus asupra mediului.

"Odată cu lansarea primului card eco WWF Bonus Card dorim să oferim posibilitatea clienţilor noştri să se implice în acţiunile de conservare a naturii şi să contribuie în mod direct la îmbunătăţirea mediului în care trăiesc", a declarat Ilgaz Kaya, directorul Departamentului Carduri din cadrul GE Garanti Bank.

WWF Bonus Card este emis sub sigla Mastercard şi este un card de credit ce oferă beneficiile programului Bonus Card - acumulare de bonus, folosirea bonusului, rate fără dobândă, perioadă de graţie. Emiterea cardului este gratuită, iar valabilitatea acestuia este de trei ani.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite