Fondul de pensii Aviva Pensia Max nu a atras niciun client şi a fost radiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondul de pensii facultative Aviva Pensii Max, administrat de Aviva Asigurări de Viaţă, a fost radiat şi i s-a retras autorizaţia de către Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) pentru că nu a atras niciun client din aprilie 2009 şi până în prezent.

"Decizia membrilor fondatori, de încetare a existenţei societăţii civile particulare ce stă la baza fondului Aviva Pensia Max , a fost luată ca urmare a necolectării de contribuţii la acest fond, de la data autorizării, 29 aprilie 2009 şi până în prezent", potrivit unui comunicat al Comisiei.

Aviva Asigurări de Viaţă are obligaţia notificării tuturor agenţilor de marketing că le este interzisă încheierea de acte individuale de aderare pentru acest fond, se mai spune în comunicat. Aviva Pensia Max era unul dintre cele 14 fonduri de pensii facultative autorizate de CSSPP şi singurul administrat de Aviva Asigurări de Viaţă pe acest segment de piaţă.

La finele lunii mai, activele fondurilor de pensii facultative cumulau 255,86 milioane de lei, iar numărul de participanţi atraşi era de 198.183.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite