Finanţatorii fac reduceri de dobânzi şi comisioane la SIAB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societăţile de leasing speră să obţină pe durata Salonului Auto cu 50% mai mulţi clienţi decât într-o lună obişnuită Societăţile de leasing prezente la ediţia din acest an a

Societăţile de leasing speră să obţină pe durata Salonului Auto cu 50% mai mulţi clienţi decât într-o lună obişnuită

Societăţile de leasing prezente la ediţia din acest an a SIAB au pregătit pentru cei interesaţi o serie de oferte promoţionale de finanţare, majoritatea constând în reduceri de dobânzi şi comisioane, precum şi prelungirea perioadei de creditare. De aceea, companiile estimează că vor parafa sute de contracte, pe durata SIAB.

Volksbank Leasing a lansat la SIAB o ofertă care presupune reducerea costurilor pentru fiecare lună decembrie.

Astfel, orice contract pentru autovehicole şi autoturisme încheiat începând de astăzi şi până la finele anului beneficiază de dobândă pentru luna decembrie cu valoare 0, aceasta fiind suportată de către VB Leasing, rata de capital pe luna decembrie fiind tot zero (urmând să fie eşalonată pe celelalte luni ale fiecărui an de contract).

Indiferent de durata contractului, costurile vor fi reduse în fiecare lună decembrie. Volksbank Leasing şi-a propus să parafeze aproximativ 500 de noi contracte la acest eveniment, iar până la finele anului alte 3.000-4.000 contracte.

Valoarea bunurilor finanţate, până în prezent, de VB Leasing este de circa 150 de milioane de euro, pentru finele anului fiind estimat un nivel de 220 milioane de euro.

Finanţări pe 10 ani, la Romstal Leasing

Romstal Leasing are o ofertă valabilă deopotrivă pentru persoanele fizice şi juridice, care sunt interesate de un autoturism: reducerea - până la 5,9% a dobânzii la euro (faţă de 6,75% cea standard) şi la 0,9% a taxei de contact (de la 2%).

În acelaşi timp, persoanele fizice pot parafa la Romstal Leasing un contract de finanţare pentru o perioadă de 10 ani, dublu faţă de cea obişnuită. Oficialii Romstal Leasing declară că se aşteaptă ca pe parcursul acestor oferte, luna octombrie, volumul finanţărilor să crească cu 40%-50% faţă de o perioadă obişnuită, până la 25 de milioane euro.

Porsche Bank Group lansează la SIAB ofertă promoţională pentru cei care doresc să achiziţioneze o maşină dintre mărcile comercializate de către importatorul Porsche România.

În cazul maşinilor achiziţionate în leasing, clienţii vor putea beneficia de un bonus financiar care poate merge până la 1.100 de euro, de un avans începând de la 5%, precum şi de o dobândă promoţională. Clienţii care doresc să-şi finanţeze maşina prin credit auto oferit la Porsche Bank Group vor avea aceleaşi bonusuri, plus o perioadă de graţie de trei luni la plata ratelor şi o reducere a comisionului de administrare.

OTP Leasing România şi-a făcut ieri lansarea oficială la SIAB. Compania oferă un nivel al dobânzii pentru contractele efectuate în această perioadă de 6,8% (la euro) (faţă de un nivel de 7,7%), o reducere a taxei de management până la 1,5%, pe toată durata contractului.

La BT Leasing puteţi contracta un împrumut cu dobândă de 6,3%, cu un punct procentual mai mic decât cel standard, la care se adaugă eliminarea taxei de gestiune.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite