Emil Boc: Acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România, în sprijinul afirmaţiei sale aducând argumente precum cota unică de impozitare de 16 la sută sau neimpozitarea profitului reinvestit.

"Mesajul meu rămâne în continuare acelaşi: este cel mai bun moment pentru a investi în ţara noastră. Câteva argumente sunt de luat în seamă: cota unică de impozitare de 16 la sută extrem de atractivă pentru investitori, neimpozitarea profitului reinvestit, noul Cod al Muncii ce permite o mai mare flexibilizare a pieţei forţei de muncă, ajutoare de stat pentru firmele care investesc serios în România şi creează locuri de muncă", a declarat Boc, sâmbătă, la şcoala de vară a PDL.

El a mai spus că printre alte argumente în favoarea investiţiilor în ţara noastră se află şi legea educaţiei care pune accent pe competenţă şi legea parteneriatului public-privat.

"Faptul că avem o nouă lege a educaţiei ce pune accent pe formare de competenţă şi mai puţin pe acumulare de informaţii e un stimulent pentru pregătirea şi în viitor a unei forţe de muncă bine pregătită în toate domeniile. Legea nouă a parteneriatului public-privat este un nou motor al dezvoltării economice a ţării şi atragerii de investiţii străine. Sunt o grămadă de proiecte prezentate public pentru implementare în regim public-privat", a mai explicat Boc, citat de Mediafax.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite