Dinu Patriciu lansează, mâine, brandul MACRO, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi prezent joi, la Braşov, unde va lansa brandul MACRO. Astfel, primul magazin din lanţul naţional MACRO va fi inaugurat în cartierul Tractorul, pe strada Aluminiului nr.6.

MACRO se va lansa în peisajul firmelor de comerţ din Braşov cu o mulţime de surprize. Cu ocazia inaugurării va fi lansată o tombolă: „Cumperi de minim 40 lei şi poţi câştiga o punguţă cu 2 bănuţi de aur", în perioada 20 mai - 18 iunie 2011.
Braşovenii care vin la MACRO şi fac cumpărături de minimum 40 de lei, în perioada promoţiei, vor primi la casă un talon de înscriere la tombolă, pe care trebuie să îl completeze şi să-l introducă în urna special amenajată în magazin. În termen de 15 zile calendaristice de la terminarea promoţiei va fi organizată tragerea la sorţi. Premiile constă în 30 de punguţe, cu câte doi bănuţi de aur, fiecare având o greutate de 2,5 g.
De asemenea, în perioada 20-22 mai va exista o altă campanie: „MACRO - 2 bănuţi pentru cumpărături în valoare de 10 lei". La fel, cei care fac cumpărături de minimum 40 de lei vor primi din partea promoterului aflat la standul promoţional, plasat după casele de marcat, doi bănuţi-voucher de cumpărături, în valoare totală de 10 lei. Valorificarea voucherelor se poate face exclusiv în magazinul MACRO, în intervaul 21 - 29 mai 2011.
Magazinul MACRO va fi deschis publicului de vineri, cu o serie de reduceri substanţiale la produsele puse în vânzare. Din datele pe care le avem la această oră, vor fi puse în vânzare LCD-uri cu diagonala de 81 de centrimetri, HD Ready, la preţul de 799,99 lei (timbru verde inclus). Oferta va fi valabilă în perioada 20 mai - 20 iunie 2011, în limita stocului disponibil.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite