Cum a ieşit Flanco din criză: a dublat salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Olteanu, CEO Flanco
Adrian Olteanu, CEO Flanco

Principalul factor care a generat depăşirea situaţiei de insolvenţă şi înscrierea pe un trend de creştere a afacerii Flanco a fost dublarea salariilor pentru întregul personal angajat, a declarat pentru adevarul.ro Adrian Olteanu, CEO Flanco.

"Ne-am propus să ne orientăm către satisfacţia clienţilor, iar pentru a reuşi era nevoie ca mai întâi angajaţii noştri să fie satisfăcuţi. De aceea, am majorat salariile, astfel încât acum veniturile totale (salariul de bază plus bonusuri) sunt duble faţă de sumele din anii 2008-2009".

Adrian Olteanu spune că o nouă criză nu are cum să vină pentru că aceasta de acum încă nu a luat sfârşit. "În prima jumătate a acestui an piaţa de electrocansice a crescut per ansamblu cu 10%, iar în cazul în care vor exista scăderi, noi putem absorbi reduceri chiar şi de 20%", a mai spus Olteanu.

Diseară începe noaptea albă a reducerilor

În această seară, începând cu orele 18.00, Flanco organizează la noul magazin, situat în Unirea Shopping Center din Bucureşti, o "noapte albă a reducerilor", care va dura până la orele cinci dimineaţa. Astfel că majoritatea brandurilor de electrocasnice găzduite de acest complex vor practica în această noapte reduceri de până la 50% ale preţurilor.

Flanco a deschis un magazin propriu în Unirea Shopping Center în care fiecare produs poate fi testat live, fiind în funcţiune permanent. Complexul comercial are o suprafaţă de 2.300 mp.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite