Credite mai ieftine de la Piraeus Bank

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piraeus Bank reduce, începând de astăzi, cu până la un punct procentual marjele aplicate credititelor ipotecare, imobiliare şi de consum, cu sau fără garanţie reală, a anunţat banca. Măsură vizează numai împrumuturile noi, contractate începând de astăzi.

În luna septembrie, banca a mai aplicat o reducere cu până la 2,75 puncte procentuale creditelor de nevoi personale "Happy End", acordate în lei. "În decurs de două luni am făcut paşi către o creditare mai accesibilă. Ne dorim ca evoluţia economică viitoare să creeze premizele continuării trendului descendent al dobânzilor la credite şi să încurajeze cererea de împrumuturi bancare în rândul persoanelor fizice", a declarat Cătălin Pârvu, directorul general executiv al Piraeus Bank.

Astfel, pentru creditele de nevoi personale "Simplu de luat" marjele aplicate scad cu 1 pp la lei şi cu 0,9 pp la cele în euro, până la 17,86% (ROBOR la trei luni, plus 8%), respectiv 14,215% (EURIBOR la trei luni, plus 13,5%). Pentru creditul imobiliar "casa prosper" şi cel ipotecar "CasAcum", marjele au fost reduse cu 0,75 puncte procentuale, dobânda ajungând la 7,965% (EURIBOR la trei luni, plus 7,25%). Dobânzile au fost calculate în funcţie de nivelul ROBOR/EURIBOR valabile pentru astăzi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite