Contribuţiile virate la fondurile de pensii, în scădere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea activelor nete deţinute de fonduri se ridica la 2,537 milioane de lei
Valoarea activelor nete deţinute de fonduri se ridica la 2,537 milioane de lei

Valoarea contribuţiilor brute lunare virate către fondurile de pensii administrate privat (Pilonul II) în luna ianuarie pentru luna noiembrie au scăzut cu 2,35 milioane de lei, până la 104,8 milioane de lei, numărul de perticipanţi pentru care nu s-au făcut viramente în luna respectivă crescând pentru a treia lună consecutiv, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Numărul de participanţi pentru care nu au fost virate contribuţii în luna ianuarie pentru luna noiambrie a fost de 1,567 milioane, în creştere cu 3,14% faţă de luna precedentă, în timp ce numărul celor pentru care nu au fost virate contribuţii de la începutul colectării a scăzut în ultimele luni până la 338.110 de participanţi.

În ceea ce priveşte contribuţia medie virată în ianuarie pentru luna noiembrie 2009, aceasta a scăzut uşor, la 31,11 lei, de la 31,58 lei în luna precedentă.

La finele lunii ianuarie, sistemul de pensii administrate privat atingea 4,93 de milioane de participanţi, în timp ce valoarea activelor nete deţinute de fonduri se ridica la 2,537 milioane de lei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite