Ce promoţii au băncile de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la finele lui 2008 băncile promovau numai depozite, acum aruncă în piaţă şi oferte de creditare. Apropierea Sărbătorilor de Iarnă este un prilej bun pentru instituţiile bancare să dezvolte campanii promoţionale pentru produsele lor, de la depozite la credite şi carduri de cumpărături.

Ca în fiecare an, începutul lunii decembrie anunţă un val de promoţii derulate de bănci în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Unele dintre ele se desfăşoară până la finele anului, dar cele mai multe au loc până la finele lunii ianuarie din anul următor sau chiar mai mult.

Dacă în urmă cu un an, în goana după lichidităţi, au scos la raft numai campanii pentru produsele de economisire, fie ele depozite sau conturi de economii, anul acesta, şi creditele şi, mai ales, sau cardurile de cumpărături sunt incluse în promoţii.

Rate anulate

Unicredit Ţiriac Bank oferă ocazia celor care accesează până la finele anului „Creditul 11" - credit de nevoi personale fără ipotecă - posibilitatea de a-şi alege să nu plătească două rate sau comisionul de acordare. În plus, solicitantul creditului poate să câştige prin tragere la sorţi să nu mai plătească nicio rată.

CEC Bank a ales să ofere o promoţie, valabilă până la finele anului, pentru creditul înscris în programul „Prima Casă". Astfel, elimină comisionul de evaluare a garanţiilor, preia costul de asigurare în primul an şi oferă posibilitatea obţinerii unui card de credit. BCR şi Raiffeisen Bank derulează promoţii la creditele de nevoi personale numai până la jumătatea lunii şi ambele au în vedere o reducere a costurilor, fie că este vorba de comisioane sau de dobânzi.

Cumpărăturile pe credit, premiate

Conştiente de faptul că mulţi români vor opta pentru un card de credit pentru achitarea cumpărăturilor de Sărbători, băncile îşi fac acest tip de produs mai atractiv prin acordarea de premii. Alpha Bank oferă 10 lei pentru fiecare cumpărătură de cel puţin 100 de lei efectuată prin cardul de credit „Alpha MasterCard Credit" până la finele anului şi 1%, maximum 10 lei, pentru „AlphaCard Visa Credit".

În plus, banca oferă asigurări şi scutiri de taxe de administrare în primul an. Bancpost oferă o dobândă de 0% în primele trei luni pentru cei care folosesc cardul de credit American Express până la jumătatea lunii februarie. În plus, pentru trei tranzacţii efectuate până la 15 ianuarie, clientul are posibilitatea de a câştiga o excursie de 5.000 de euro.

Tranzacţii premiate

Tranzacţiile sunt premiate şi de BRD. Pentru cinci tranzacţii efectuate până la finele anului cu cardul de credit „Punct Card", se pot câştiga zilnic 1.000 de lei sau, la finalul campaniei, marele premiu de 10.000 de lei. Tot BRD oferă de două ori mai multe puncte de fidelitate şi reduceri pentru plăţile făcute până la 31 ianuarie cu cardul „ePayment".

În plus, BRD premiază cu lozuri câştigătoare pentru toţi utilizatorii de servicii şi produse ale băncii. Posesorii de carduri de credit Visa emise de Millennium Bank, care achiziţionează produse din magazinele Bamboo în valoare de minimum 100 de lei, vor primi un cadou în valoare de 15 lei sau 30
de lei.

Oferte sărace pe economisire

Chiar dacă dobânzile la economii au scăzut semnificativ în ultimele luni, unele bănci au ales să desfăşoare campanii promoţionale şi pentru acest tip de produse. UniCredit Ţiriac a extins până la finele anului promoţia pentru depozitele la două luni oferind, în funcţie de suma economisită, dobânzi de 9% pe an la lei, respectiv 3,25% la euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite