Carrefour şi Angst au deschis primul magazin Carrefour în franciză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carrefour Express Angst Domenii
Carrefour Express Angst Domenii

Carrefour şi Angst au deschis ieri, în parteneriat, Carrefour Express Angst Domenii, primul magazin en detail cu preponderenţă alimentar, în franciză.

Acesta este situat în Piaţa Domenii din Bucureşti, are o suprafaţă de 390 de metri pătraţi şi aproximativ 4.000 de produse, dintre care 700 de articole Carrefour.

"Carrefour intră astfel pe segmentul de franciză în România şi, în acelaşi timp, îşi consolidează poziţia în Bucureşti. Într-o perioadă dificilă, în 2011 Carrefour a reluat expansiunea şi se lansează şi pe segmentul de franciză", a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul Carrefour România.

Polignac a anunţat că în următoarele trei luni vor mai fi deschide încă trei hipermarketuri (unul săptămâna viitoare în centrul comercial Colosseum) şi opt supermarketuri Carrefour Market pâna la finele anului.

În prezent, Carrefour are în România 23 de hipermarketuri, 39 de supermarketuri şi un magazin Carrefour Express.

Sorin Minea, preşedintele Angst, a anunţat că toate cele 24 de magazine Angst vor fi branduite în Carrefour Express Angst. "A fost o negociere  lungă, dar este ceea ce ar trebui să facă fiecare companie din România pentru a se dezvolta. Produsele româneşti trebuie să fie prezente în reţelele de hipermarket şi supermarket şi fără a impune legi aberante", a spus Minea.

image

Magazinele Carrefour Express Angst vor fi deschise numai prin franciză, nu şi prin investiţii proprii ale grupului. Întrebat dacă şi alţi retaileri ar putea deschide prin franciză Carrefour Express, Polignac a menţionat "toate la timpul lor".

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite