Capital Alliance intră pe piaţa intermedierii de pensii private

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capital Alliance a demarat procedurile pentru autorizarea ca agent de marketing în sistemul pensiilor private obligatorii (pilonul II) şi în sistemul pensiilor facultative (pilonul III). Noua

Capital Alliance a demarat procedurile pentru autorizarea ca agent de marketing în sistemul pensiilor private obligatorii (pilonul II) şi în sistemul pensiilor facultative (pilonul III). Noua companie, care se va numi Capital Alliance Private Pensions, intenţionează să se concentreze iniţial pe intermedierea pensiilor private obligatorii (pilonul II).

"Săptămâna aceasta vom depune la CSSPP documentaţia necesară pentru autorizare. Până acum nu am încheiat niciun contract cu vreo companie care va activa pe pilonul II, însă intenţionăm să colaborăm cu toţi asigurătorii din domeniu.

Capital Alliance Private Pensions va demara activitatea de marketing pe pilonul III şi pe pilonul II în acelaşi timp, ultimul fiind însă prioritar", a declarat pentru NewsIn directorul general al grupului Capital Alliance, Cristian Anghel. Capital Alliance este un grup de companii specializate în servicii de consultanţă, intermediere şi asistenţă în domeniul asigurărilor, reasigurărilor şi pensiilor private.

Compania a fost înfiinţată în anul 1999, cu capital integral privat şi este membru în două reţele de brokeri: Globex International şi WBN - Worldwide Broker Network. Capital Alliance este şi partener al brokerului de reasigurare german TPSH. Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat până în prezent 27 de societăţi de brokeraj pe pilonul II

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite