BRD vrea să se împumute până la 600 de milioane de euro în 2010-2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BRD - Groupe Société Générale urmează să realizeze emisiuni de obligaţiuni în perioada 2010-2011, într-un plafon maxim de 600 de milioane de euro sau echivalentul în lei sau în altă valută, decizia fiind aprobată astăzi în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) Extraordinară.

De asemenea, în Adunarea Generală a Acţionarilor Ordinară a fost aprobată repartizarea profitului net şi fixarea dividendului pe anul 2009. Dividendul brut este de 0,27947 lei/acţiune. "Plata dividendelor va începe în termen de maximum două luni de la data adunării generale, conform Actului Constitutiv al BRD şi celor stabilite de AGA", se arată într-un comunicat al băncii.

Totodată, în cadrul AGA Ordinară, participanţii au dezbătut şi aprobat situaţiile financiare ale băncii pe anul 2009, pe baza rapoartelor prezentate de Consiliul de Administraţie şi a opiniilor auditorului financiar al băncii, compania Ernst&Young.

Conform convocatorului, la Adunarea Generală Ordinară şi Extraordinară au fost îndreptăţite să participe şi să voteze persoanele având calitatea de acţionar la data de referinţă 15 aprilie 2010.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite