BCR a lansat un produs de restructurare a creditelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BCR a implementat o procedură de reeşalonare a creditelor pentru clienţii aflaţi în dificultate, ce vizează rescadenţarea prin reducerea ratelor lunare cu până la 50% pentru şase luni, în special pentru angajaţii în sectorul public.

Rescadenţarea creditelor de către BCR nu presupune costuri suplimentare - taxe sau comisioane - pentru clienţi. Clienţii care înregistrează restanţe sau care estimează că vor întâmpina dificultăţi la plata ratelor pot contacta unul dintre cei 700 de consilieri în sucursalele băncii.

"În perioada următoare ne aşteptăm la un număr crescut de solicitări de sprijin venite din parte clienţilor noştri afectaţi de diminuarea veniturilor lunare, în special angajaţii din sectorul public. Oferim în mod proactiv soluţii de reeşalonare a creditelor pentru toţi clientii care au sau estimează ca vor avea dificultăţi de rambursare", a declarat Ştefan Coroianu, director Credite Retail în cadrul BCR.

BCR oferă produse şi servicii pentru populaţie şi microîntreprinderi prin cele 668 de unităţi retail deschise în intreaga ţară în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiază de serviciile BCR prin intermediul a 48 de centre de afaceri corporate dedicate în special IMM-urilor şi companiilor mari.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite