Alexandru Ciobanu va conduce BCR Banca pentru Locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Ciobanu va conduce BCR Banca pentru Locuinţe
Alexandru Ciobanu va conduce BCR Banca pentru Locuinţe

Alexandru Ciobanu, actualul director executiv al Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, va prelua de la jumătatea lunii octombrie conducerea principalului concurent de pe piaţă, BCR Banca pentru Locuinţe, informează un comunicat al instituţiei bancare.

Alexandru Ciobanu îl va înlocui pe Petre Tulin, care a fost numit directorul general al celei mai noi instituţii bancare de pe piaţa internă - Banca Comercială Feroviară, controlată de omul de afaceri valer Blidar.  Numirea lui Alexandru Ciobanu va deveni efectivă începând de la jumătatea lunii octombrie după aprobarea de catre BNR.


BCR Banca pentru Locuinţe este subsidiara Băncii Comerciale Române (BCR) specializată în produse de tip economisire-creditare pentru domeniul locativ, care presupun o perioadă iniţială de economisire înainte de acordarea unui împrumut.

Anul trecut, BCR Banca pentru Locuinţe a înregistrat o pierdere de 11,68 milioane de lei, în condiţiile în care a activat efectiv şase luni, în timp ce activele băncii au ajuns la 63,75 milioane de lei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite