Agenţia de turism Paralela 45 intră pe piaţa hotelieră de patru stele din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, Alin Burcea (foto), a intrat pe piaţa hotelieră din Bucureşti prin achiziţia hotelului de patru stele Stil, din nordul oraşului, pe care a

Proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, Alin Burcea (foto), a intrat pe piaţa hotelieră din Bucureşti prin achiziţia hotelului de patru stele Stil, din nordul oraşului, pe care a plătit peste trei milioane de euro şi pe care intenţionează să-l afilieze la un lanţ internaţional.

"Am plătit hotelul în două tranşe, una în septembrie, când am preluat şi managementul unităţii, şi cealaltă acum. Mâine (n.r. - marţi) voi face înscrierea în registrul acţionarilor. Am plătit pe el peste trei milioane de euro", a declarat Alin Burcea.

Investiţia va fi amortizată în 10-12 ani

Hotelul Stil, amplasat în Zona de Nord a Bucureştiului, este clasificat la patru stele, are 30 de camere şi a fost construit în 2004. Foştii proprietari sunt oameni de afaceri români. "L-am cumpărat pentru că a fost o oportunitate.

Proprietarii voiau să vândă şi să intre într-o altă afacere. Am investit în hotel pentru că aducem prin agenţie în Bucureşti foarte mulţi turişti de business şi vreau ca o parte din ei să se cazeze la mine. În plus, noi aducem în Capitală şi turişti de leisure, vara, într-o perioadă când, în general, activitatea hotelurilor scade destul de mult", afirmă Burcea.

Potrivit estimărilor acestuia, investiţia în hotel va fi amortizată într-o perioadă cuprinsă între 10 şi 12 ani.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite