Activele fondurilor administrate de Raiffeisen au ajuns la 40 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activele Raiffeisen Asset Management au ajuns la aproximativ 40 milioane de euro în primul an de la lansare, cota de piaţă deţinută de companie fiind de 15,5%, a anunţat, ieri, firma de

Activele Raiffeisen Asset Management au ajuns la aproximativ 40 milioane de euro în primul an de la lansare, cota de piaţă deţinută de companie fiind de 15,5%, a anunţat, ieri, firma de administrare. Fondul Raiffeisen Prosper, orientat preponderent spre acţiuni, are active de 27 milioane de euro şi un randament de 27,9%, se arată într-un comunicat al companiei. Potrivit datelor Raiffeisen Asset Management, Raiffeisen Prosper este cel mai mare fond din România din categoria în care se încadrează.

Activele Raiffeisen Benefit, fondul orientat preponderent spre obligaţiuni, Raiffeisen Benefit, au depăşit 11 milioane de euro, fiind al patrulea mare fond diversificat. Randamentul de la lansare este de 16,2%. "Vom completa până la sfârşitul anului gama de produse, ţinând seama că până acum am oferit clienţilor două produse cu politici de investiţii prudente, care şi-au asumat riscuri aproximativ la jumătate faţă de cele asumate de produse similare de pe pieţele din Europa Centrală şi de Est", a declarat în comunicat Mihail Ion, preşedintele Raiffeisen Asset Management.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite