O eroare informatică a golit conturile românilor care au plătit la POS-uri şi bancomate Raiffeisen Bank. Vezi dacă te afli printre păgubiți!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca Raiffeisen le-a făcut zilele trecute o surpriză neplăcută românilor deţinători de carduri VISA emise de alte bănci. Celor care şi-au folosit cardurile VISA la bancomatele şi POS-urile Raiffeisen li s-a retras de două sau de chiar de trei ori suma pe care o aveau de plătit.

O eroare a sistemului informatic al procesatorului de carduri Euronet a făcut ca toate plățile realizate vineri, 5 octombrie, cu carduri VISA emise de alte bănci decât Raiffeisen la POS-uri și bancomate ale băncii austrice să fie debitate de mai multe ori din conturile deținătorilor de carduri.

În urma sesizărilor făcute, banca împreună cu procesatorul de carduri au depus toate diligențele pentru ca situația să fie remediată, urmând ca banii debitați pe nedrept să fie returnați proprietarilor în următoarele zile.

Păgubiții s-au adresat băncilor care le-au emis cardurile VISA, instituțiile financiare demarând deja toate acțiunile necesare pentru a înapoia banii retrași pe nedrept.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite